توضیحات آگهی
تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی نوین استیل در اصفهان، به شما عزیزان خدمات خود را ارائه میدهد برای آشنایی با این مجموعه با سایت نیاز مشاغل همراه باشید. در هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم.
نیاز مشاغل برترین بانک اطلاعات مشاغل و اصناف در کشور
خدمات تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی نوین استیل در اصفهان
تبدیل و نصب سیستم های تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی ماست بندی ها
ظرفیت های تولید از 500 کیلو در روز به بالا با سیستم های دستی و نیمه اتومات و اتوماتیک
سیستم ها قابل نصب در مغازه و کارگاه های کوچک با متراژهای پایین حدود 50 متر مربع
کیفیت
خدمات و رضایتمندی از ما و ماشین آلات را از مشتریان ما سوال فرمایید.در سراسر کشور.
ارائه مشاوره رایگان برای انتخاب بهترین و مناسبترین روش تولید و بهترین ماشین آلات برای کیفیت بهتر محصول و
هزینه های کمتر خرید ماشین آلات.
مجموعه ما ارائه دهنده خدماتی همچو :
طراحی ساخت و فروش
تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی
کارگاه های سنتی فرآورده های لبنی
تجهیزات ماست بندی سنتی و صنعتی
شیر سرد کن
کره گیر صنعتی
دستگاه کشک گرد کن
دستگاه گوشت ریش ریش کن
سیستم سرمایش شیر خام دامداری ها
سیلو حمل شیر 6 تن
سیستم تولید آب جوش طباخی
پرکن ماست و خامه
بلنچر قارچ و سیستم شستشو پیوسته قارچ
پرکن روتاری ماست و خامه و شیر
در ظرفیت و اندازه های متفاوت بنا به نیاز مشتری
___________________________
برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره درج شده در آگهی تماس حاصل فرمایید .
راه های ارتباطی با تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی نوین استیل در اصفهان
آدرس: اصفهان
تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی
لطفا هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم
دریافت شیر از تولید لبنیات
واحد دریافت شیر، به عنوان نخستین واحد دریافت کننده شیر وظیفه تبدیل شیر خام ورودی به کارخانه را به شیر و خامه پاستور و استاندارد شده بر عهده دارد.
خطوط دریافت شیر
کامیونهای حامل شیر، به محض ورود به شرکت وارد جایگاه دریافت شیر میشوند. جهت جلوگیری از وقوع لیپوسیز، بهتر است تنشهای مکانیکی اعمالی به شیر حداقل باشد. از اینرو تخلیه ثقلی به سایر روشها ترجیح داده میشود.
پاستوریزه شیر
فرآیند پاستوریزه شیر عبارت است از نوعی فرآیند حرارتی روی شیر که قادر است باسیل سل را به طور کامل نابود کند بدون آنکه اثر نامطلوب و ناخواسته دیگری بر روی شیر بگذارد. از آنجایی که باسیل سل مقاومترین عامل بیماریزای شیر است، از بین رفتن آن تضمین از بین رفتن سایر عوامل بیماریزا نیز ارزیابی میشود. باسیل سل در دمای 72-75 سانتیگراد و زمان 16–20 ثانیه از بین میرود.
جدای از میکروارگانیزمهای بیماریزا، شیر حاوی میکروارگانیزمهایی است که بر طعم و ماندگاری سایر فراوردههای لبنی اثر مخرب دارد. لذا هدف دوم فرآیند پاستور از بین بردن همین میکروارگانیزمهاست. از آنجایی که آنزیم فسفاتاز همواره در شیر خام موجود است و این آنزیم توسط فرآیند پاستور به راحتی از بین میرود، نبود آنزیم فسفاتاز در شیر پاستوریزه صحت انجام فرآیند را تایید میکند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.