توضیحات آگهی
فروشگاه پارس سنسور مرکز اتوماسیون صنعتی در تهران، به مدیریت مهندس چوبینه در تهران به شما عزیزان خدمات خود را ارائه میدهد برای آشنایی با این مجموعه با سایت نیاز مشاغل همراه باشید. در هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم.
نیاز مشاغل برترین بانک اطلاعات مشاغل و اصناف در کشور
خدمات فروشگاه پارس سنسور مرکز اتوماسیون صنعتی در تهران
مرکز خرید و فروش انواع سنسور القایی
سنسور خازنی
سنسور نوری
سنسور فشار
سنسور کد رنگ و لیبل
سنسور دما
سنسور فیبر نوری
سنسور U شکل در لاله زار تهران
بورس واردات استوک سنسور اتوماسیون
راه های ارتباطی فروشگاه پارس سنسور مرکز اتوماسیون صنعتی در تهران
موبایل:
آدرس: تهران
هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم
اتوماسیون صنعتی یک فرآیند تولید صنعتی شامل مجموعه ای از ماشین آلات است که از طریق آن ها ترکیبی از مواد اولیه به محصول نهایی تبدیل می شود. از زمان انقلاب صنعتی در انگلیس، همیشه تلاش قابل توجهی برای توسعه تکنیک های پیچیده برای کمک به افرادی که وظایف مختلف تولیدی دارند، بوده است.
در فرایند اتوماسیون صنعتی، اصطلاح “ماشین” می تواند هر چیزی مانند موتور، دریل، تسمه نقاله و غیره باشد که تحت دستگاه های الکترومکانیکی یا ماشین های شیمیایی مانند کوره ها، خشک کن ها، سیستم های احتراق شیمیایی و غیره قرار می گیرند. امروزه اتوماسیون صنعتی تاثیر اساسی در روند تولید دارد و تقریبا تولید بدون این سیستم اتوماسیون دشوار است.
فروشگاه پارس سنسور مرکز اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق
پارس سنسور به عنوان یکی از قدیمیترین مغازه های بازار با بیش از یک دهه تجربه در زمینه اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق مفتخر به ارائه محصول به مشتریان میباشد.
پارس سنسور با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق آماده خدمت رسانی به شما است
پارس سنسور در زمینه اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق و با شناخت دقیق نیازها و حل مشکلات تولید کنندگان و کارخانجات صنعتی اقدام به واردات و عرضه محصولات با کیفیت از برندهای شاخص اروپایی و آسیایی نموده است. این مجموعه با بهرهگیری از مهندسین با تجربه و پرسنل مجرب و با دانش آمادگی اجرای پروژهای مختلف را دارد.
این مجموعه در زمینه واردات انواع لوازم صنعتی در کوتاهترین زمان آماده خدمت به صنعت گران میباشد.
ارائه دهنده تمامی خدمات اتوماسیون صنعتی
انواع برندهای PLC
پی ال سی Siemens
پی ال سی ABB
پی ال سی Mitsubishi
پی ال سی Omron
پی ال سی Delta
پی ال سی Fatak
محصولات اتوماسیون صنعتی پارس سنسور
سنسور
سنسور القایی ، سنسور خازنی ، سنسور نوری ، سنسور فشار ، سنسور کد رنگ و لیبل ، سنسور دما ، سنسور فیبر نوری ، سنسور U شکل
اتوماسیون
اینورتر ، پاور رگولاتور ، منبع تغذیه ، PLC
الکترومکانیکال
کلید اتوماتیک ، کنتاکتور ، پوشباتن ، میکروسوئیچ ، SSR
کنترلر
شمارنده ، تایمر ، نمایشگر ، دما و رطوبت
توزین
لودسل ، نمایشگر و کنترل وزن ، جعبه جمع کننده
تجهیزات اتوماسیون صنعتی چیست؟
فرایندی است که با کمک برنامه نویسی منطقی دیجیتال و کاهش مداخله انسان در تصمیم گیری و فرایند فرماندهی دستی با کمک تجهیزات مکانیزه، کار با ماشین آلات و سایر تجهیزات صنعتی را انجام می دهد.
بنابراین، اپراتور باید ابتدا با کنترل یک سوپاپ، مقدار سوخت اجاق را تنظیم کند تا دما را به مقدار دلخواه برساند. پس از دستیابی به دمای لازم، باید آن را با تنظیم مداوم سوپاپ حفظ کرد، یعنی با توجه به دما برای 30 دقیقه آینده، سوخت را افزایش یا کاهش دهید.
اکنون، با اتوماسیون های صنعتی، بدون کمک اپراتور به کل مراحل رسیدگی می شود. اول، یک سنسور دما در نزدیکی فر قرار دارد که دما را به رایانه گزارش می کند. یک شیر موتوری وجود دارد که توسط کامپیوتر نیز کنترل می شود تا سوخت به اجاق گاز عرضه شود. بر اساس خوانش دما از سنسور، رایانه شیر را باز می کند تا در ابتدا سوخت بیشتری داشته باشد. پس از دستیابی به دمای مطلوب، شیر خاموش می شود.
هدف اتوماسیون صنعتی
اصطلاح اتوماسیون توسط مهندسی از شرکت فورد موتور که پیشگامان اتوماسیون و خط تولید مونتاژ بودند، ابداع شده است. در آغاز، فرایند تولید صنعتی بر خلاف حسگرهای مدرن، محرک ها و رایانه ها بر اساس چشم، دست و مغز یک کارگر است.
در اصل، اجرای اتوماسیون در یک فرایند تولید متمرکز بر جایگزینی یک کارگر انسانی با یک ماشین مستقل است. در ابتدا، این ماشین های مستقل برای یک روند تولید روان باید توسط یک ناظر انسانی هماهنگ می شدند. اما با پیشرفت های تکنولوژیکی در سیستم های کنترل آنالوگ و دیجیتال، ریزپردازنده ها و PLC ها (کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی) و حسگرهای مختلف، همگام سازی چندین ماشین و فرآیند مستقل و دستیابی به اتوماسیون صنعتی واقعی بسیار آسان شده است. با افزایش اقتصاد صنعتی، استراتژی های تجاری اتوماسیون صنعتی نیز با گذشت زمان تغییر کرده اند. هدف های اساسی برای اجرای اتوماسیون عبارت اند از:
افزایش تولید
کاهش هزینه، به ویژه هزینه های مربوط به انسان
بهبود کیفیت محصول
استفاده موثر از مواد اولیه
کاهش مصرف انرژی
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.