مضرات سوسیس با تخم مرغ و کالباس، مصرف همزمان سوسیس با تخم مرغ و کالباس عوارض بسیار بدی به همراه خواهد داشت. خیلی از ما همین که اسم سوسیس میآید یاد دوران مدرسه و زنگهای تفریح و صف ایستادن برای خرید ساندویچ سوسیس با تخم مرغ و کالباس از بوفه مدرسه میافتیم. با وجود این که همه ما از مضرات سوسیس و تخم مرغ آگاهیم اما این مواد غذایی بسیار پرطرفدارند. با نیاز مشاغل همراه باشید.
مضرات سوسیس با تخم مرغ و کالباس
پروتئین سخت هضم ترین ماده برای بدن به شمار می رود. با بالا رفتن سن، بدن هیدروکلریک اسید کمتری تولید می کند، ماده ای که برای هضم مواد غذایی به آن احتیاج داریم. این اسید باعث ترشح آنزیم هایی می شود که برای تجزیه ی پروتئین ضروری هستند. هضم همزمان چندین پروتئین مختلف برای معده بسیار دشوار است.
از عوارض مصرف سوسیس با تخم مرغ و کالباس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- جوش
- سردرد
- ریزش مو
- بیماری های روده و کبد
- خستگی و خواب آلودگی
مصرف سبزیجات همراه با آن تاحدی به کاهش عوارض بالا کمک می کند.
انواع سوسیس با تخم مرغ و کالباس
به طور کل سوسیس در سراسر دنیا تنوع زیادی دارند و انواع آن بر اساس شکل، نوع و یا مقدار گوشت تقسیمبندی میشوند. معروفترین سوسیسهایی که پیدا کردن آنها در بازار ایران سخت نیست عبارتاند از: سوسیس گوشت، سوسیس فرانکفورتر، سوسیس آلمانی، سوسیس شکاری، سوسیس کراکف، سوسیس هات داگ، سوسیس کوکتل، سوسیس بلغاری، سوسیس چریتسو و سوسیس انگشتی.
تفاوت کالباس و ژامبون
کالباس از گوشت گاو، بره یا گوساله و گاهی هم از ترکیب چند نوع گوشت تهیه میشود. ژامبون نیز از گوشت ران این حیوانات به صورت ساده یا دودی درست میشود. در سایر کشورها نحوه تولید کالباس و ژامبون متفاوت است؛ اما در ایران اینطور تعریف شده که به کالباس با درصد گوشت بیشتر از ۷۰ درصد ژامبون میگویند.با همراه باشید تا فواید و مضرات سوسیس و کالباس را بدانیم.
مضرات سوسیس با تخم مرغ و کالباس
مصرف سوسیس با تخم مرغ و کالباس بیش از یک بار در ماه توصیه نمیشود؛ چرا که چربیها و مواد نگهدارنده موجود در سوسیس و کالباس میتواند شما را در معرض خطر ابتلا به انواع بیماریها قرار دهد. به علاوه زمانی که غذاهای فستفودی در سبد غذایی شما زیاد میشود، به همان میزان هم مواد غذایی سالم از سفره شما حذف میشود و خود و فرزندتان مواد مغذی مورد نیاز مانند آهن، پروتئین و انواع ویتامینها را به قدر کافی دریافت نمیکنید.
سوسیس با تخم مرغ و کالباس از جمله مواد غذایی هستند که به خاطر طعم و مزه خوشمزه، محبوبیت زیادی در بین تمام افراد دارند. مطمئنا اگر از مضرات سوسیس و کالباس آگاه بودید؛ آنها را از سبد خریدتان حذف کرده و محصولات طبیعی و تازه را جایگزین میکردید. تمام محصولاتی که مواد نگهدارنده دارند، یکعامل تهدیدکننده برای سلامتی بدن محسوب میشوند. توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد سوسیس و کالباس اثرات بدی روی پوست شما میگذارد.
متاسفانه امروزه آمار سرطان در کشورمان افزایش یافته و یکی از دلایل آن، مصرف مواد غذایی ناسالم است که محصولات فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس در این دسته قرار میگیرند. طبق گفته کارشناسان تغذیه مصرف این محصولات خطر ابتلا به سرطان مثانه را سی درصد افزایش میدهد. در واقع نمکهای موجود در این مواد غذایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم، موجب افزایش اسید معده شده و در فرآیند هضم و جذب، باعث تشکیل مواد سرطانی میشود.