نیاز مشاغل سامانه ثبت آگهی رایگان | درج آگهی رایگان | ثبت شغل | تبلیغات مشاغل
نیاز مشاغل سامانه ثبت آگهی رایگان | درج آگهی رایگان | ثبت شغل | تبلیغات مشاغل
بهترین هاست برای سئو

چگونه هاست مناسب باعث بهبود سئو و سرعت سایت شما می شود

میزبانی وب یا وب هاستینگ به معنی اجاره فضایی بر روی یک سرور برای ذخیره فایل‌های وب‌ سایت شما است. این فایل‌ها شامل متن، تصاویر، ویدئو، کدهای برنامه‌نویسی و … هستند. سرور کامپیوتری است که این فضا را ارائه می‌دهد و باید دارای پهنای باند و فضای دیسک کافی برای وب‌سایت شما باشد. انتخاب هاست مناسب به عوامل مختلفی مانند پهنای باند، فضای دیسک، سیستم عامل، کشور محل سرور و … بستگی دارد.

انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما، فراتر از صرفاً یک انتخاب فنی است. این یک تصمیم استراتژیک است که به طور مستقیم بر سرعت، امنیت، و در نهایت، سئوی سایت شما تاثیر می‌گذارد. بسیاری از صاحبان کسب‌وکارها و وب‌سایت‌ها، اهمیت این موضوع را نادیده می‌گیرند و غالباً با انتخاب هاست ارزان‌تر، در کوتاه‌مدت صرفه‌جویی می‌کنند، اما در بلندمدت، با کاهش رتبه در موتورهای جستجو و از دست دادن کاربران، هزینه‌های سنگین‌تری را متحمل می‌شوند. این موارد تنهای بخش کوچکی از اهمیت انتخاب هاست را نشان می‌دهد. ما در این محتوا در نیاز مشاغل می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم چگونه هاست مناسب باعث بهبود سرعت و سئو تکنیکال سایت شما می شود.

هاست رایگان

معیارهای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت چیست؟

اگر می‌خواهید از همان ابتدا به موفقیت سایت خود اطمینان داشته باشید، باید برای انتخاب هاست وب‌سایت خود، چند معیار را در نظر بگیرید که در ادامه توضیح خواهیم داد:

1. بررسی نیازهای اساسی وب‌سایت

برای شروع، بهتر است لیستی از نیازهای وب‌سایت خود تهیه کنید.

پس از آن، با مقایسه لیست خود با آنچه که هر سرویس هاستینگ ارائه می‌دهد، می‌توانید به راحتی آن‌ها را اولویت‌بندی کنید.

برای مثال، اگر وب‌سایت شما دارای ویژگی خاصی است، باید آن را در نظر بگیرید.

اگر در حال ساخت یک وب‌سایت عکاسی هستید، لازم است که ویژگی‌های سرعت و فضای ذخیره‌سازی هاست را در اولویت قرار دهید. علاوه بر این، برخی از هاست‌ها گزینه‌های شبکه توزیع محتوا (CDN) را نیز برای سایت‌های پرمحتوا ارائه می‌دهند.

از طرف دیگر، وب‌سایت‌های فروشگاهی بیشتر روی پهنای باند و امنیت تمرکز دارند. در واقع، برخی از هاست‌ها خدمات مخصوص به فروشگاه‌ها را ارائه می‌دهند.

و در نهایت، به سیستم مدیریت محتوایی که می‌خواهید برای سایت خود استفاده کنید توجه داشته باشید.

وردپرس با افتخار بیش از 60 درصد از بازار سیستم‌های مدیریت محتوا یا CMS را به خود اختصاص داده است (این رقم در ایران بسیار بیشتر است)، بنابراین بسیاری از شرکت‌های هاستینگ وب، اقدام به ارائه هاست وردپرسی کرده‌اند که بطور ویژه برای این سایت‌ها تنظیم شده است.

2. بررسی و مقایسه دوره اشتراک هاست

بسیاری از شرکت‌های هاستینگ گزینه‌های متنوعی را برای مدت قرارداد سرویس‌های خود ارائه می‌دهند.

احتمالاً برنامه‌های ماهانه و سالانه و همچنین گزینه‌های تخفیف‌دار برای قراردادهای چندساله به راحتی قابل‌دسترسی هستند.

این به این معنی است که باید مدت زمان تعهد خود را در نظر بگیرید. اغلب، هوشمندانه‌ترین راه‌حل این است که یک سرویس را برای مدت کوتاه مثلاً یک ماه خریداری کرده و آن را ارزیابی کنید.

در صورتی که از خدمات، کیفیت، هزینه و سایر فاکتورهای سرویس خود راضی بودید، برای بار دوم آن را برای مدت طولانی‌تر تمدید کنید.

هاست داخل

3. بررسی آپ تایم و قابلیت اطمینان سرور

یکی دیگر از خدمات حیاتی که می‌بایست بررسی کنید میزان آپ تایم (Uptime) هاست است. این امر بر میزان قابل‌اعتماد بودن خدمات هاست تأثیر می‌گذارد.

منظور از آپ تایم، درصد زمانی است که وب‌سایت شما آنلاین بوده و بدون هیچ مشکلی در دسترس کاربران اینترنت است.

به طور طبیعی، برای بیشتر صاحبان وب‌سایت، این مدت زمان اهمیت بالایی دارد و آپ تایم نزدیک به 100% می‌بایست توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده هاست ارائه شود.

همچنین هنگام به‌روزرسانی سرویس‌های هاستینگ، معمولاً بازه‌های زمانی وجود دارد که سرور و هاست از دسترس خارج می‌شود.

سرویس‌هایی را انتخاب کنید که کمترین زمان خارج از دسترس بودن را داشته‌اند. برای این منظور، به نظرات سایر کاربران مراجعه کنید.

4. بررسی و مقایسه روند پرداخت و ضمانت‌های هاست

از آنجایی که آینده وب‌سایت و سرویس‌های هاستینگ ارائه شده مشخص نیست، بهتر است از همان ابتدا روند پرداخت و ضمانت‌های مختلف سرویس هاستینگ خود را بررسی کنید.

اگر از هاست خود راضی نبوده و یا کلاً سرویس‌های آن با نوع وب‌سایت و کاربرد آن مطابقت ندارد، باید گزینه‌هایی برای لغو قرارداد وجود داشته باشد.

همچنین بهتر است از بازپرداخت هزینه‌های خود در صورت نیاز اطمینان حاصل کنید.

در اولین گام بررسی کنید که هاستینگ چه چیزی را تضمین می‌کند و مسئولیت چه مواردی را بر عهده نمی‌گیرد. همچنین مهلت پرداخت نهایی سرویس‌ها و روش پرداخت دوره‌ای را بررسی کنید.

5. بررسی ویژگی‌های متمایز شرکت هاستینگ

قبلاً اشاره کردیم که انواع مختلفی از هاست وجود دارد.

برخی از هاست‌ها خدمات بسیار کلی ارائه می‌دهند، در حالی که برخی دیگر ممکن است ویژگی‌های خاصی را ارائه دهند که می‌تواند سرویس‌دهی وب‌سایت شما را آسان‌تر کند.

مثلاً برخی از سرویس‌های هاستینگ امکاناتی را برای وب‌سایت‌های وردپرسی ارائه می‌دهند که خدماتی چون به‌روزرسانی افزونه، طراحی تم و قالب و غیره را آسان‌تر می‌کند.

هنگام جستجو در وب‌سایت ارائه‌دهنده هاستینگ، بهترین روش برای بررسی ویژگی‌های متمایزکننده سرویس‌های هاستینگ، مطالعه نظرات سایر کاربرانی است که قبلاً از آن سرویس‌ها استفاده کرده‌اند.

هاست خارج

هاست اشتراکی یا هاست اختصاصی

هاست اختصاصی: در هاست اختصاصی یک سرور با تمام منابع و پهنای باند، اجاره می‌کنید. قیمت سرورهای اختصاصی بالاست، اما امکان شخصی سازی کامل و بهینه سازی را برای کاربران فراهم می‌کند، همچنین این هاستینگ بهترین امنیت، عملکرد و انعطاف پذیری را دارد. هاست اختصاصی بیشتر برای کسب و کارهای بزرگ و پرترافیک کاربرد دارد، همچنین این هاست برای وب سایت هایی استفاده می‌شود، که به سرور قدرتمند، پهنای باند و امنیت بالا نیاز دارند.

هاست اشتراکی: ابتدایی‌ترین و پرکاربردترین نوع میزبانی هاست اشتراکی است؛ قیمت‌های مناسبی داشته و همه ویژگی‌های لازم برای راه‌اندازی یک وب‌سایت معمولی را دارد. در هاستینگ اشتراکی یک سرور تقسیم ‌بندی شده و در اختیار صدها یا هزاران کاربر قرار می‌گیرد که در این صورت افراد به‌ طور مشترک از منابع، پهنای باند و حجم فضای آن استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است که هاست های اشتراکی از امنیت و پایداری پایین‌تری برخوردارند. اما استفاده از هاست اشتراکی برای کسب و کارهای جدید و متوسط انتخاب معقولانه‌ای است.

هزینه هاست ایران

کشور ارائه دهنده هاست داخلی یا خارجی نیز مهم است

انتخاب بین هاست داخلی و خارجی یکی از مهم‌ترین تصمیمات برای مدیران وب‌سایت‌های ایرانی است. هر دو گزینه مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب نهایی به نیازهای خاص شما بستگی دارد. هاست داخلی به هاست‌هایی گفته می‌شود که موقعیت سرورهای آنها در داخل ایران است و این امر می‌تواند سرعت بیشتری را برای کاربران ایرانی ارائه دهد. هاست خارجی موقعیت سرورهایش در خارج از ایران است و این هاست نیز مزایا و معایب خاص خود را دارد. بهتر است هنگام انتخاب هاست به این نکته مهم توجه کنید. اگر کاربران شما در ایران هستند بهتر است یک هاست ایرانی معتبر تهیه کنید اما اگر کاربران شما از سراسر دنیاست انتخاب هاست خارجی گزینه بهتری است.

مزایای هاست داخلی:

سرعت بالا برای کاربران ایرانی: کاهش زمان بارگذاری صفحه برای کاربران ایرانی.

پشتیبانی بهتر: دسترسی آسان‌تر به پشتیبانی به زبان فارسی.

رعایت قوانین و مقررات: عدم مغایرت با قوانین و مقررات داخلی.

معایب هاست داخلی:

آپ‌تایم پایین‌تر: احتمال قطعی و عدم‌دسترسی به وب‌سایت بیشتر است.

قیمت بالاتر: هزینه هاستینگ به طور کلی بیشتر است.

محدودیت‌ها: دسترسی به برخی سرویس‌ها ممکن است محدود باشد.

مزایای هاست خارجی:

آپ‌تایم بالا: پایداری و در دسترس بودن بیشتر وب‌سایت.

قیمت پایین‌تر: هزینه هاستینگ به طور کلی کمتر است.

قابلیت‌ها و انعطاف‌پذیری بیشتر: دسترسی به طیف وسیع‌تری از سرویس‌ها و قابلیت‌های هاستینگ.

معایب هاست خارجی:

سرعت پایین‌تر برای کاربران ایرانی: افزایش زمان بارگذاری صفحه برای کاربران ایرانی.

پشتیبانی ضعیف‌تر: دسترسی به پشتیبانی به زبان فارسی سخت‌تر است.

عدم‌رعایت قوانین و مقررات: احتمال مغایرت با قوانین و مقررات داخلی.

نتیجه‌گیری

انتخاب هاست مناسب، یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه برای وب‌سایت شما است. هاست مناسب، با بهبود سرعت، امنیت، و آپتایم وب‌سایت شما، به بهبود سئو و در نهایت، افزایش ترافیک و درآمد وب‌سایت شما کمک می‌کند. بنابراین، قبل از انتخاب هاست، تحقیقات کافی انجام دهید و با توجه به نیازها و بودجه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که هاست ارزان، همیشه بهترین گزینه نیست و ممکن است در بلندمدت، هزینه‌های سنگین‌تری را برای شما به همراه داشته باشد. با انتخاب آگاهانه، می‌توانید یک پایه قوی برای موفقیت آنلاین خود بنا کنید.

لطفا نظر خودتان را ثبت کنید
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *