توضیحات آگهی
فروش عمده پودر نارگیل چرب بازرگانی محمودی در تهران به شما عزیزان خدمات خود را ارائه میدهد برای آشنایی با این مجموعه با سایت نیاز مشاغل همراه باشید. در هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم.
نیاز مشاغل برترین بانک اطلاعات مشاغل و اصناف در کشور
خدمات فروش عمده پودر نارگیل چرب بازرگانی محمودی در تهران
فروش عمده پودر نارگیل ، پودر نارگیل چرب اندونزی و سریلانکا افزودنی فوق العاده برای مواد غذایی می باشد .
فروش عمده پودر نارگیل اندونزی و سریلانکا در بسته بندی های مشخص در تهران
مقرون به صرفه ترین قیمت پودر نارگیل چرب را به شما ارائه می کنیم .
عرضه پودر نارگیل چرب اندونزی در سراسر کشور .
فروش پودر نارگیل اندونزی و سریلانکا ، وارداتی با طعمی بی نظیر .
این پودر ها به صورت بسته بندی های کوچک و فروش عمده پودر نارگیل به شما مشتریان عزیز عرضه می گردد .
بهترین قیمت پودر نارگیل چرب وارداتی را از ما بخواهید .
برای کسب اطلاعات بیشتر و قیمت ها با ما در تماس باشید .
اطلاعات تماس با فروش عمده پودر نارگیل چرب بازرگانی محمودی در تهران
تماس : ۰۹۱۲۰۱۶۴۹۹۵ – ۰۲۱۳۳۸۹۷۲۵۶ – ۰۲۱۳۳۸۹۷۲۵۷
آدرس: دفتر:تهران،خیابان فدائیان اسلام شمال به جنوب،بعد از پل بعثت،سمت چپ بازار برنج ایران(تک سنتر) طبقه همکف پلاک 58 و 59
فروش عمده پودر نارگیل چرب بازرگانی محمودی در تهران
هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم
طرز تهیه پودر نارگیل چگونه است؟
برای تهیه پودر نارگیل ابتدا مایع داخل آن را خالی کنید سپس گوشت نارگیل را از پوسته سخت آن جدا کنید در اینجا بر روی گوشت نارگیل، یک لایه ی نازک قهوه ای رنگ وجود دارد که می توانید آن را به چاقو یا پوست کن جدا کنید، حال با چاقو گوشت نارگیل را به قسمت های کوچک تر برش می زنیم و آن را روی کاغذ فر بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 50درجه سانتی گراد قرار داد و یا در محیط باز در معرض نور قرار دهید تا کاملا خشک شود سپس تکه های خشک شده نارگیل را درون دستگاه خردکن یا میکسر ریخته و دستگاه را روشن کرده و بعد از چند دقیقه پودرنارگیل ما آماده می باشد.
تفاوت پودر نارگیل چرب و خشک
پودر نارگیل به دو شکل چرب و خشک در بازار برای کاربردهای مختلف در دسترس است. نوع چرب آن وزن بیشتری از پودر خشک دارد. از نظر کاربرد تفاوت این پودرها این است که پودر نارگیل چرب در شیرینی پزی ها و برای پخت شیرینی نارگیلی استفاده می شود. در مقابل پودر خشک به دلیل وزن کمی که دارد بیشتر برای تزئین شیرینی و خرما مورد استفاده قرار می گیرد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.