توضیحات آگهی
فروش لوازم و تجهیزات رستوران رسام در کرج به شما عزیزان خدمات خود را ارائه میدهد برای آشنایی با این مجموعه با سایت نیاز مشاغل همراه باشید. در هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم.
نیاز مشاغل برترین بانک اطلاعات مشاغل و اصناف در کشور
خدمات فروش لوازم و تجهیزات رستوران رسام در کرج
فروش لوازم و تجهیزات رستوران در کرج و با ارسال به سراسر کشور
فروش تجهیزات فست فود و رستوران با بهترین کیفیت
عرضه دستگاه خمیر پهن کن ، سرخ کن سیب زمینی و … با قیمت استثنایی
تولید کننده انواع تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی رستوران و تجهیزات فست فود با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت ، بدون واسطه _ از کارخانه می باشد.
انواع تجهیزات و لوازم رستوران را از این مجموعه تهیه نمایید.
_ انواع اجاق گاز رومیزی و مبله 4 شعله با بهترین متریال و طراحی منحصر بفرد و کاربردی
_دستگاه خمیر پهن کن با سایز وردنه 30 و 40 سانتیمتری
_سرخ کن سیب زمینی 2 لگنه 17 و 20 لیتری ( دارای شیر کنترل اصلی ایتالیایی و حوضچه ی روغن تمام نگیر، هم چنین قابلیت تنظیم دما از 60 تا 300 درجه)
_ برنج دمکن 12 من ( ابعاد 96*90*120)
_ فر ریلی پیتزا با قدرت حرارتی متفاوت و…
تمامی محصولات تولیدی تیم kmc با طراحی کاربردی و منحصر بفرد تولید می شود تا شما بتوانید بهترین استفاده را از فضای آشپزخانه ی خود داشته باشید.
قیمت استثنایی ، کیفیت بالا ، تضمین کیفیت و ارسال به سراسر کشور از خدمات ماست.
اطلاعات تماس با فروش لوازم و تجهیزات رستوران رسام در کرج
تماس
آدرس : البرز > کرج
مدیریت : رسام 1397
فروش لوازم و تجهیزات رستوران رسام در کرج
هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم
لیست کامل لوازم و تجهیزات رستوران صنعتی
لیست کامل تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل تجهیزات پخت و پز، تجهیزات آماده سازی، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی، تجهیزات انبار، تجهیزات سرو می باشد. همانطور که گفتیم شاید شما بنا به نوع کاربری و حجم خروجی غذا در هر روز، برخی از این تجهیزات آشپزخانه صنعتی را از لیست خود حذف کرده و به این صورت هزینه راه اندازی را پایین بیاورید.
تخته کار: برای آماده سازی مواد غذایی مانند خرد کردن گوشت و مرغ، برش دادن سبزیجات از تخته کار استفاده می کنند.
دیگ خیساندن برنج: بیشتر غذاهای ایرانی با پخت برنج در ارتباط هستند و تعداد غذاهایی که افراد سفارش می دهند همراه با برنج می باشد، بنابراین دیگ خیساندن برنج برای تجهیزات آشپزخانه صنعتی ایرانی ها مهم و ضروری است.
چرخ گوشت صنعتی: در آشپزخانه های صنعتی و بزرگ، هیچوقت از گوشت چرخ کرده آماده استفاده نمی کنند. و در این شکل از کار تخصصی به یک چرخ گوشت صنعتی نیاز خواهد بود. این چرخ گوشت ها برای چرخ کردن انواع گوشت با تنظیمات مختلف، کاربرد دارد.
اره استخوان بر: تکه کردن گوشت های بزرگ، و قلم آن ها و … در آشپزخانه های بزرگ و حرفه ای انجام میگیرد، بنابراین دستگاه اره استخوان بر در تجهیزات آشپزخانه صنعتی مهم و ضروری می باشد.فروش لوازم و تجهیزات رستوران رسام در کرج
دستگاه مخلوط کن صنعتی: از این دستگاه برای مخلوط کردن مایه کباب، خمیر نان یا شیرینی استفاده می کنند.
یخ ساز: در سال های گذشته رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی برای برطرف کردن نیاز خود به یخ، آن را از بیرون سفارش می دادند. ولی اکنون هر آشپزخانه حرفه ای یک یخ ساز صنعتی دارد، تا هر لحظه یخ های قالبی در ابعاد مختلف در اختیار داشته باشند.
دستگاه خلال کن: از این دستگاه برای خلال کردن مواد اولیه از جمله سیب زمینی و هویج و … استفاده می شود.
سبزی خرد کن: تهیه کردن سبزی آماده و خرد شده هزینه زیادی دارد، بنابراین سبزی خرد کن در تجهیزات آشپزخانه صنعتی مهم به حساب می آید.
کباب زن (کوبیده زن) یا سیخ گیر: از این میز برای جای دادن سیخ کباب استفاده می شود. به صورتی که سیخ ها را در قسمت پایینی آن جای می دهید و پس از آماده کردن سیخ آن را در جای خود در بالای میز قرار می دهید. شاید این مورد جزو گزینه های ضروری نباشد و بتوان آن را حذف کرد ولی بودن آن در تجهیزات آشپزخانه صنعتی سرعت العمل را افزایش می دهد و به بهداست بیشتر کمک می کند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.