توضیحات آگهی
تولید باربیکیو ذغالی و گازی چدنی طاهرنژاد در تهران، به شما عزیزان خدمات خود را ارائه میدهد برای آشنایی با این مجموعه با سایت نیاز مشاغل همراه باشید. در هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم.
نیاز مشاغل برترین بانک اطلاعات مشاغل و اصناف در کشور
خدمات تولید باربیکیو ذغالی و گازی چدنی طاهرنژاد در تهران
تولید باربیکیو ذغالی و گازی چدنی با کیفیت عالی در تهران
فروش باربیکیو ذغالی و گازی در تهران به قیمت مناسب به صورت عمده و جزئی
عرضه باربیکیو ذغالی و گازی چدنی به تمام شهر های ایران در سریع ترین زمان
باربیکیو چدنی یکی دیگر از محصولات تولید شده در مجموعه ی ما می باشد که در مدل ها و سایز های مختلف به فروش می رسد.
فروش باربیکیو به صورت مستقیم بدون واسطه انجام می شود.
مجموعه پارسیان بزرگترین و اولین تولید کننده محصولات چدنی ویلایی و باغی مانند باربیکیو ذغالی و گازی چدنی ، منقل چدنی ، بخاری چدنی ، میز و صندلی چدنی ، شومینه چدنی و … می باشد.
ارسال عمده و تک به سراسر ایران
راه های ارتباطی با تولید باربیکیو ذغالی و گازی چدنی طاهرنژاد در تهران
تهران > تهران
مدیریت : زهرا طاهرنژاد
تولید باربیکیو ذغالی و گازی
لطفا هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم
از تولید باربیکیو ذغالی و گازی چه میدانید؟
در مورد تاریخچهی این واژه میتوان گفت که کلمه باربیکیو یک کلمه کارابینی است و اصل کلمه باباکوآ بوده است که در آن از دودی کردن غذاها استفاده میشده است. اولین باربیکیوها شامل غذاهای دریایی و سبزیهای دریایی توسط هندیها میشدند. اسپانیاییها این واژه را که در حقیقت به ساختار غذایی گفته میشد با خود به اسپانیا برده و آن را به روند تهیه غذا نسبت دادند. به مروز زمان تلفظ این واژه آسانتر گشت و به شکلهای امروزی در آمد.
بنابراین میتوان گفت که امروزه به پخت گوشت با حرارت و سرعت پایین باربیکیو گفته میشود. این روند هم میتواند روی دستگاه کباب پز رخ دهد هم منقل! نوع گوشتهای مورد استفاده در روش باربیکیو معمولا گوشتهای بزرگ و استخوان دار همانند دنده است. نکته اصلی در پخت به این روش، قرار گیری گوشت به صورت تماس غیرمستقیم با شعلههای آتش است؛ بنابراین زمان پخت گوشت بدین روش ممکن است ساعتها و حتی یک روز کامل طول بکشد. در حقیقت این روش پخت گوشت در گذشته برای مهاجران تازه وارد به آمریکا بود که به دلیل نداشتن تغذیه مناسب اکثرا دندانهای خود را از دست داده بودند. از این رو آنها با استفاده از این روش، گوشتی را میپختند که استخوانش به راحتی از آن جدا میشد و گوشتی نرم در اختیار افراد قرار میگرفت.
انواع باربیکیو را میشناسید؟
کباب پزها به انواع مختلفی تقسیم شده و در مدلهای متفاوتی در بازار ارائه شده اند. در زیر به معرفی انواع آنها پرداخته ایم:
کباب پز گازی
شاید بتوان اظهار داشت که این مدل کباب پز، پر کاربردترین محبوبترین نوع باربیکیو در جهان است و عمدهترین سوختی که در طراحی و ساخت این نوع باربیکیو مورد استفاده قرار میگیرد، گاز مایع یا همان گاز شهری است. از این رو این مدل بهترین انتخاب برای قرارگیری در خانههای شهری است. این مدل کباب پزها را میتوانید در بخشهای مختلف مانند حیاط، تراس و پشت بام منزل خود استفاده کرده و از آن بهره برید. از طرفی این مدل از کباب پزها به سادگی قابل تمیز شدن هستند. راه کارهای زیباسازی محوطه ویلا را ببینید.
تولید باربیکیو ذغالی و گازی چدنی طاهرنژاد در تهران
کباب پز ذغالی
این مدل کباب پزها از محبوبترین انواع آن است. دلیل این امر هم این است که اکثر افراد علاقه زیادی به درست کردن کباب بر روی ذغال دارند و طعم کباب ذغالی را بیشتر از کبابهای دیگر دوست دارند.
کباب پز آجری
از محاسن کباب پز آجری میتوان به وجود یک محفظه در کباب پز آجری اشاره کرد که سبب میشود گرد و غباری که از سوختن ذغال یا چوب ایجاد میشود، پخش نشود. از این رو این نوع از باربیکو را در بالکن و یا حیاط خلوت نیز میتوانید استفاده کنید.
کباب پز سنگی
این مدل از کباب پز نوع متفاوتی از کباب پز است که میتوان متناسب با نوع محوطه یا فضای بازی که در اختیار دارید، اقدام به تهیهی کباب پز سنگی خود کنید. میتوان از کباب پز سنگی با جنس گابیون استفاده کنید، زیرا چهرهی خاصی به فضای شما خواهد بخشید.
تولید باربیکیو ذغالی و گازی چدنی طاهرنژاد در تهران
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.