نیاز مشاغل، برترین سامانه ثبت آگهی و تبلیغات مشاغل در کشور
نیاز مشاغل، برترین سامانه ثبت آگهی و تبلیغات مشاغل در کشور

توضیحات آگهی

آموزشگاه کیک و شیرینی پزی حرفه ای دهقان در تهران، به شما عزیزان خدمات خود را ارائه میدهد برای آشنایی با این مجموعه با سایت نیاز مشاغل همراه باشید. در هنگام مراجعه حضوری و تماس تلفنی بگویید شما را در نیاز مشاغل دیده ایم.

نیاز مشاغل برترین بانک اطلاعات مشاغل و اصناف در کشور

 

شیرینی

 

کیک

خدمات آموزشگاه کیک و شیرینی پزی حرفه ای دهقان در تهران

 

آموزش کیک وشیرینی پزی در تهران

آموزش آنلاین تخصصی کیک و شیرینی

عرضه متنوع ترین شیرینی های خانگی در تهران

بهترین آموزشگاه شیرینی پزی تهران

راه های ارتباطی آموزشگاه کیک و شیرینی پزی حرفه ای دهقان در تهران

 

موبایل:

اینستاگرام:

تلگرام:

آدرس: تهران

آموزشگاه کیک و شیرینی دهقان

 

با شرکت در آزمون فنی حرفه ای از طرف آموزشگاه کیک و شیرینی دهقان میتوانید، مدرک دیپلم و گواهینامه بین‌المللی فنی و حرفه ای که در 68 کشور جهان قابل ترجمه است و میتوانید برای جواز کسب نیز اقدام کنید را دریافت کنید.

آموزش انواع شیرینی ،دسر ،کیک،کوکی،فوندانت،انواع ژله و نان

با شرکت در کلاس های آموزشی آموزشگاه شیرینی پزی دهقان مهارت خودت را در تهیه انواع شیرینی افزایش دهید.کلیه دروه های آموزش شیرینی پزی آموزشگاه شیرین پزی دهقان با ارائه مدرک بین المللی وزارت کار می باشد.

قبول همه نوع سفارشات شیرینی ،کیک،کوکی،کاپ کیک و دسر _دکور کیک_ماکت کیک_انواع نوشیدنی برای سرو در مهمانی و تولد_انواع دسر و خوراکیهای مخصوص کافی شاپ_حکاکی و تزیین میوه و سفره آرایی

دوره آموزشی آموزشگاه شیرینی پزی دهقان

 

  1. برش صحیح کیک با استفاده از چاقو ارّه ای
  2. آموزش انواع فیلینگ کیک تولد (نسکافه ای ،شکلاتی و…
  3.  آموزش ساخت خامه قنادی
  4. فرم دادن خامه ( به صورت اصولی، حرفه ای
  5. کاورکردن کیک با خامه به صورت حرفه ای
  6. رنگی کردن خامه با استفاده از رنگ مایع و غیره …
  7.  آموزش کاکائویی کردن خامه
  8. آموزش صاف کردن کیک ارتفاع بلند
  9. آموزش چند رنگ کردن خامه در قیف
  10. آموزش نحوه ذوب کردن شکلات سفید و سیاه
  11.  آموزش کار با شکلات
  12. ساخت شکلات فنری، توری و غیره..
  13. کاور کردن و پوشش دادن سطح روی کیک با شکلات
  14. کاور کردن و پوشش دادن کیک با ژله بریلو و سس مکزیکی و…
  15. آموزش کیک هفت رنگ
  16. ساخت کیک قلب برجسته
  17. کاور کردن کیک با فوندانت با خامه
  18. یک مدل طراحی و تزئین روی کیک فوندانت
  19. آموزش تزئین کیک با استَنسیل
  20. آموزش کار با دستگاه اِیربراش
  21. آموزش کار با رنگ طلایی و اکلیلی
  22. آموزش فیلینگ، جفت کردن شیرینی تر به صورت صحیح و حرفه ای
  23. آموزش کاور کردن شیرینی تر با خامه به صورت حرفه ای
  24. آموزش برش شیرینی تر و کیک به صورت حرفه ای
  25. آموزش کار با چند نوع ماسوره بصورت کاملا حرفه ای
  26. آموزش ماکات کردن شیرینی تر با استفاده از شکلات، بریلو … به صورت کاملا حرفه ای
  27. آموزش تزئین چند نوع کیک میوه ای
  28. آموزش چند نوع تزئین با سس، بریلو و شکلات
  29. آموزش سوار کردن کیک ۲ طبقه بدون استفاده از پایه به صورت حرفه ای
  30. آموزش سوار کردن کیک ۳ طبقه بدون استفاده از پایه به صورت حرفه ای
  31. آموزش شیرینی فرانسوی
  32. آموزش سس مکزیکی
  33. آموزش تزئین کیک دو طبقه با خامه
  34. آموزش چند مدل کیک گرد
  35. آموزش سس پاستیلی برای روکش و طراحی روی آن
  36. آموزش کار کردن با قیف کاغذی و بریلو و تزیین کیک
  37. آموزش کیک قلب برجسته با ماکات بریلو
  38. آموزش بیسکویت کیک
  39. آموزش و تزئین کیک نسکافه ای
  40. آموزش و تزئین کیک قهوه

 

کیک ها و شیرینی های لذیذ و متنوع را به راحتی تهیه کنید.

آموزشگاه شیرینی پزی در تهران بی شک خاطره خوش میزبانی شما ورد زبان همه می شود.

 

آموزش دهقان در تهران

 

آموزشگاه کیک و شیرینی پزی

 

آموزشگاه کیک و شیرینی دهقان بهترین مدرسه آشپزی است که بهترین طرز تهیه شیرینی ها و کیک ها را شما میتوانید با شرکت در کلاس های آموزش این مجموعه بزرگ در این حوزه تخصص یابید و به سرعت وارد بازار کار شده و کسب درآمد کنید. به صورت صفر تا صد عملی را از مقدماتی تا پیشرفته یاد یگیرید.و همچنین در پیج اینستاگرام طرز تهیه کیک به همراه خامه کشی و انواع شیرینی را بصورت رایگان آموزش می دهند و در اختیار علاقمندان میگذارند.

در دوره آموزش کیک و شیرینی چه فرا خواهید گرفت

 

آموزش کیک و شیرینی شغلی از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که تهیه و نگهداری و توزیع مواد اولیه ، پخت به روش های مختلف، تهیه انواع عصاره تغلیظ کننده ها و انواع شیرینی های مدرن سنتی ،کلمپه سنتی اصیل ،انواع کیک با خامه کشی ،کالباس ،سوسیس می باشد .

 

آموزش شیرینی پزی درجه 2 شغلی از مشاغل حرفه قنادی رشته صنایع غذایی است که تهیه مواد اولیه ، راه اندازی تجهیزات قنادی را به عهده دارد و همچنین سرویس و نگهداری تجهیزات آماده سازی مواد اولیه عمل آوردن خمیر جهت هر نوع پخت کیک و شیرینی و تهیه شیرینی بدون فر و تهیه مربا و مارمالاد مورد استفاده در شیرینی و کیک و نیز تهیه برخی دسرها را نیز به عهده دارد به نحوی که کیک شیرینی دسرهای متنوع را با کیفیت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد و با مشاغل عمده فروشان آرد و شکر ، بازرسی اماکن ، بازرسی اداره نظارت بر مواد غذایی در ارتباط کاری می باشد .

 

هزینه آموزشگاه کلاس شیرینی پزی در تهران

 

ما در آموزشگاه شیرینی پزی دهقان شرایطی را برای هنرجوان فراهم کرده ایم که بتوانند هم در دوره های عمومی و هم در دوره های خصوصی با شهریه  مناسب شرکت نمایند. دوره های عمومی به صورت چند نفره و در زمان هایی که از سوی اساتید و آموزشگاه تعیین می شوند؛ برگزار می گردند. دوره های خصوصی بنا بر نیاز ها و شرایط هر هنرجو در زمان های مورد پسند او و به صورت یک نفره برگزار می شوند.

 

دوره های شیرینی پزی عمومی برای افرادی که اهل کارهای تیمی بوده، روحیه رقابتی دارند و در جمع بهتر یاد می گیرند؛ مناسب هستند. در حالی که دوره های خصوصی برای افرادی وقت محدودی برای یادگیری دارند و می خواهد در زمان های خاصی که مطابق با برنامه شخصی خودشان است در کلاس ها شرکت کنند؛ مناسب است. لازم به ذکر است بر طبق بررسی ها، سرعت و کیفیت یادگیری معمولا در دوره های خصوصی بالاتر است.

 

یادگیری مهارت تهیه و سرو شیرینی در یک آموزشگاه معتبر مانند دنیز، ضمن دریافت مدرک فنی و حرفه ای شیرینی پزی می تواند شروع خوبی باشد برای افرادی که می خواهند با پرداخت شهریه ای مقرون به صرفه مهارتی ارزشمند و در عین حال پولساز و پرسود را بیاموزند. چرا که کارآموزان می توانند بعد دوره، از طریق تهیه و فروش انواع شیرینی های تر و خشک در منزل یا کارگاه های شیرینی پزی معتبر به درآمد های بالایی دست یابند.

دریافت مدرک فنی و حرفه ای شیرینی پزی

 

آموزش های ارائه شده در کلاس شیرینی پزی بسیار با کیفیت، جامع و کابردی هستند؛ به همین دلیل تمامی هنرجویانی که در این دوره شرکت می کنند، می توانند با شرکت در آزمون های کتبی و عملیِ مشخص و کسب نمره قبولی، مدرک بین المللی شیرینی پزی از سازمان فنی و حرفه ای کشور دریافت نمایند.

 

به علاوه؛ آموزشگاه فنی و حرفه ای شیرینی پزی دنیز تمامی منابع یادگیری لازم از جمله جزوه، کتاب، pdf، نمونه سوال و … را در اختیار کارآموزان قرار می دهد. این منابع به یادگیری بهتر مهارت های پخت، تزیین و سرو شیرینی و نیز قبولی در آزمون های فنی و حرفه ای بسیار کمک می کنند.

 

مدرک فنی و حرفه ای شیرینی پزی قابلیت ترجمه دارد و حتی در سایر کشورها نیز معتبر می باشد. لذا شما هنرجویان گرامی می تواند چنانچه قصد مهاجرت و یا کار در بازارهای بین المللی را دارید؛ از این مدرک ارزشمند به نحو احسن بهره ببرید.

 

از دیگر مزیت های دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی برای مهاجرت از سوی سازمان فنی و حرفه ای می توان به امکان دریافت پروانه کسب جهت راه اندازی کارگاه / مغازه شیرینی پزی، گرفتن وام خود اشتغالی از سازمان های مالی دولتی، استخدام شدن در شیرینی فروشی های معتبر یا آموزشگاه های قنادی آزاد فنی و حرفه ای و … اشاره کرد.

 

آموزشگاه کیک و شیرینی پزی حرفه ای دهقان در تهران

4/5 - (2 امتیاز)
نیاز مشاغل

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزشگاه کیک و شیرینی پزی حرفه ای دهقان در تهران”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *