انواع لوله های موجود در بازار و قیمت آنها
برای مصارف مختلف و در صنایع متنوع، از انواع لوله های بازار در تاسیسات ساختمان، استفاده خواهد شد. بنابراین شما نمی توانید بدون کسب اطلاعات کاربردی و دقیق در رابطه با انواع لوله ها و کاربرد هر کدام از آنها، جهت خرید لوله برای ساختمان خود، اقدام نمایید. جهت انتخاب بهترین نوع لوله و استفاده صحیح از آن، باید از نظر افراد متخصص بهره مند شده یا به سایت هایی که اطلاعات مرتبط با انواع لوله های مورد استفاده در تاسیسات ساختمان ارائه می دهند، مراجعه نمایید.
لوله های بازار چیست و چگونه تولید میشود؟
صنعت آب و فاضلاب و کشاورزی رو به پیشرفت و گسترش است. امروزه با توجه به طراحیهای دقیق و مهندسی که برای سازهها انجام میشود برای هر پروژه عمرانی، ساختمانی یا طرح آبیاری یک نوع لوله و قوطی خاص مورد نیاز است. پارامترهای بسیار دقیق مثل ضخامت، جنس، متریال و قطر لوله با دقت بسیار بالا محاسبه میشود. بهترین قیمت لوله در بازار همیشه متغیر است. به جز انتقال سیالات از لوله به عنوان پوششی برای کابلهای برق و مخابرات استفاده میشود.
آیا به تنهایی و بدون مشورت یک شخص باتجربه میتوان به سادگی آنچه طراح یک طرح نقشه کسی کرده است را از بازار تهیه کرد؟ اگر نمیتوانید بهتر است این متن را مطالعه کنید تا کمی با انواع مختلف لوله موجود در بازار آشنا شوید. از مدتها قبل که خطر کمبود آب برای کشاورزی و آبیاری آشکار شد. استفاده از سیستمهای هوشمند در چاههای آب و بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری همچون آبیاری قطرهای و تحت فشار به عنوان جایگزین روشهای آبیاری سنتی که در آن حجم زیادی از آب به هدر میرود مورد توجه قرار گرفت.
لولههای پلیمری در بازار و کاربرد آنها
پلیمرها بعد از جنگ جهانی دوم بسیار گسترده مورد استفاده قرار گرفتند. قیمت مناسب لولهها و اتصالات پلیمری باعث شده که در طرحهای عمرانی و خطوط لوله آبیاری مورد توجه واقع شوند. لولههایی هستند که از مواد پلیمری مثل پلی اتیلن، پی وی سی و یا پلی پروپیلن ساخته میشوند. قیمت لوله پلی اتیلن همیشه از مهمترین استعلامات طرحهای خطوط انتقال بوده است.
لولههای بازار فلزی و قیمت آنها
به علت معایب لولههای پلیمری در لوله کشیهای ساختمانی لولههای بازار که طبق استاندارد ASTM (انجمن مواد و آزمون آمریکا) تولید میشوند و کاربردهای صنعتی و پالایشگاهی دارند. البته در مواردی مانند آبیاری قطرهای با اینکه استفاده از لولههای فلزی بهتر است اما با توجه به قیمت بالای لولههای فلزی استفاده از نوع پلیمری آنها مقرون به صرفهتر است. در جاهایی مانند دیگهای بخار و خطوط انتقال نفت و گاز روی خاک و همچنین در مواردی که فشار و دما بسیار بالا است از لولههای فولادی استفاده میشود. مثلا در جایی مثل انتقال حرارت در کولرهای گازی بهترین گزینه لولههای مسی است که هیچ جایگزینی نمیتوان برای آن پیدا کرد.
محل کاربرد انواع لوله های بازار در تاسیسات ساختمان
انواع لوله های موجود در بازار را می توان جهت کاربردهای مختلفی در تاسیسات ساختمانی، استفاده نمود.
- لوله های گالوانیزه سرد. این لوله ها بیشتر در ساختار صنایع خودرو سازی، مهره و پیچ، قطعه سازی و پوشش فلزاتی که در صنایع بهداشتی استفاده می شود، استفاده می شود.
- لوله های گالوانیزه گرم. از انواع لوله ها در ساختمان تاسیسات، می توان به لوله های گالوانیزه گرم اشاره کرد. این لوله ها برای دکل های مخابراتی، دکل های برق دارای
- فشار قوی، ساخت ریل جاده ها، لوله های ضخیم آب و تیرهای برق، مورد استفاده قرار می گیرند.
- لوله های چدنی را در زمینه ی لوله کشی فاضلاب، مورد استفاده قرار می دهند.
- لوله های پلی پروپیلن را در مصارف بسیار زیادی می توان مورد استفاده قرار داد.
- لوله های چند لایه. به دلیل ساختار مقاوم، کاربردهای بسیار وسیعی دارند.